Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Életmód és sport

| Munkatársunktól | Sport

„A sport a mi szenvedélyünk” elnevezéssel csütörtöktől szombatig a város több pontján is közösségi kulturális, szabadidős és képzési programokat tartanak. A szervező Soproni Tigrisek SE a Széchenyi 2020 forrásaira pályázott és nyert támogatást.

– Csütörtökön két közép és egy általános iskolába látogatunk el egy siket, egy vak és egy kerekesszékes embertársunkkal, akikkel arról folytatok pódiumbeszélgetést, hogy hogyan tudnak minél teljesebb életet élni – tudatta Nagy Tamás, a Soproni Tigrisek SE elnöke. – Csizovszki Sándor drogprevenciós előadást tart a fiataloknak. Csütörtökön nyílik meg a Liszt-központ alagsorában a Láthatatlan kiállítás, pénteken a Pannónia Hotelben diabéteszmegelőző napot rendeznek, 14 órától a ­Becsában 24 órás kosárlabda-mérkőzés kezdődik.  

– Szombaton futófesztivált rendezünk Ágfalván – folytatta Nagy Tamás. – Délután lesz a 24 órás kosárlabda-mérkőzés eredményhirdetése, majd zárásként a Búgócsigában könnyűzenei koncert. A fellépők között lesz Jánoki Márió vak előadóművész, aki Stevie Wonder-dalokat fog énekelni. 

Kapcsolódó cikkek

Csillagos ötös kosárszezon

Csillagos ötös kosárszezon

2018. 12. 19. | Rázó László

Euroliga második hely, magyar bajnoki cím, kijutás a válogatottal a jövő évi Európa-bajnokságra – Fegyverneky Zsófia pályafutása legjobb évét zárta 2018-ban. A rutinos hátvéd családanyaként is folyamatosan helytáll, férjével, Dénes Gáborral és hároméves kisfiával készül a karácsonyra.