Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Dobogós tornászok
Bronzérmes ifi tornászok (b–j): Schey Dorottya, Maráczi Hanga, Máté Dorka, Soós Vivien, Pölz Tímea. Soós Vivien ugrásban aranyérmet is szerzett.

Dobogós tornászok

| Munkatársunktól | Sport

Kiválóan szerepeltek a Soproni Torna Club versenyzői az országos bajnokságon. Az ifjúsági és serdülő korosztály tagjai közül kiemelkedik Soós Vivien, aki ugrásban aranyérmet szerzett, egyéni összetettben pedig 5. lett.

A soproni tornászoknak is furcsa, bizonytalanságokkal teli évük van. A Magyar Torna Szövetség által rendezett ob-t nézők nélkül tartották, ami különleges helyzetet teremtett a lányoknak – mondta Kőhidiné Fleck Szilvia, a Soproni Torna Club szakosztályvezetője. 

A Maráczi Hanga, Máté Dorka, Pölz Tímea, Schey Dorottya, Soós Vivien összetételű ifjúsági „A” csapat ezzel együtt is bronzérmes lett az ob-n. Nem sokkal maradt el tőlük az STC ifjúsági „B” csapata, amely a Farkas Krisztina, Horváth Alexa, Kerényi Dzsenifer, Vidó Hanna összetételben versenyzett, és végül 5. helyen zárt.

A serdülő korosztályban is szép soproni eredmények születtek: Pölz Réka egyéniben, talajon szerzett bronzérmet, a Csete Luca, Hámori Borka, Hámori Panka, Pölz Réka, Zrínyi Zselyke összetételű „A” csapat pedig ötödik lett. Szintén a serdülő korosztályban tizedik helyen végzett az STC „B” csapata, amelynek tagjai: Faragó Réka, Oroszfalvi Regina, Tóth Léna, Vidó Virág.

– A járvány miatt megváltozott körülmények között is motiválnunk kellett a lányokat, ami nagyon nehéz feladat volt – összegzett Kőhidiné Fleck Szilvia. – A tavaszi karantén után nehéz volt visszaállni a mindennapos munkába, és számos sérülés is nehezítette a felkészülést. A bizonytalanság rányomta a bélyegét a mindennapokra, több volt a stressz. Mindezek ellenére nagyon örülünk az elért eredményeknek és gratulálunk versenyzőinknek.

Kapcsolódó cikkek

Foci diákolimpa

Foci diákolimpa

2024. 04. 17.

Megyei elődöntőket rendeztek múlt héten városunkban a labdarúgó diákolimpián.