Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

Sopronért emlékérmesek

| Munkatársunktól | Panoráma

Sopronban a hűség napján adják át a város legrangosabb kitüntetéseit. 2019-ben a Sopronért Emlékérmet többek között Izsó Katalinnak és Kránitz Józsefnek ítélték oda.

A Sopronért Emlékérem azoknak a soproni magánszemélyeknek, illetve közösségeknek adományozható, akik jelentős mértékben hozzájárultak Sopron város jó hírnevének terjesztéséhez, rangjának, vonzerejének emeléséhez, a város érdekeinek előmozdításához. 

A Petőfi Színház aktív közönségkapcsolati rendszerének országosan is példaként szolgáló kialakítása és a Fertőrákosi Kőfejtő és Barlangszínház turisztikai jellegű népszerűsítése során végzett kiemelkedő tevékenységének elismeréseként Sopronért Emlékéremben részesült Izsó Katalin, a Fertőrákosi Kőfejtő és Barlangszínház projektmenedzsere, a Soproni Színházpártoló Egyesület és a Színházi Dolgozók Szakszervezete titkára. 


Sopronbánfalva közösségi életének előmozdítása, a város fúvószenekaraiban való önzetlen és magas művészi színvonalon végzett munkája elismeréseként Sopron Megyei Jogú Város Közgyűlése Sopronért Emlékérmet adományozott Kránitz József, a SoopVid COOP Kft. boltvezetője, a Városi Fúvószenekar és a Brass Brothers rézfúvós együttes tagja részére.


A Sopronért emlékérmesek bemutatását következő lapszámainkban folytatjuk. 

Kapcsolódó cikkek

Néptáncosok a GYIK-ban

Néptáncosok a GYIK-ban

2024. 04. 24.

Összesen húsz műhelyből csaknem 300 fiatal érkezett a XXI. soproni regionális szóló néptáncvetélkedőre.