Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Nyomdában a Soproni Füzetek 2020

| Munkatársunktól | Kultúra

A koronavírus-járvány ellenére is támogatta a Soproni Füzetek idei számának kiadását a város önkormányzata – a művészeti antológia már a nyomdában van.

 A tervek szerint december első napjaiban vehetik kezükbe az olvasók a vaskos füzetet, amelyben többek között Fejér Zoltán, Horváth Endre és Grabner József alkotói életútjáról is olvashatnak. 

Kapcsolódó cikkek

Újévi köszöntő - videó

Újévi köszöntő - videó

2021. 01. 04. | Munkatársunktól

A Soproni Liszt Ferenc Szimfonikus Zenekar televíziós koncertjével a Sopron Balett közreműködésével üdvözli a 2021-es esztendőt január 1-én este. A nézők dr. Farkas Ciprián polgármesteri köszöntőjének részeként láthatják a korábban elkészült felvételt.

Az év ütőhangszerese: Horváth Kornél

Az év ütőhangszerese: Horváth Kornél

2021. 01. 04. | Munkatársunktól

Horváth Kornél nyerte el az év dzsessz-ütőhangszerese címet a magyarjazz.hu portál első ízben megtartott közönségszavazásán. A lövői születésű, Sopronhoz sok szállal kötődő népszerű, Kossuth-díjas zenész, a SopronDrum alapítója és művészeti vezetője örül ennek az elismerésnek és már nagyon várja, hogy jövő nyáron egy hétvége alatt három világsztár és velük együtt tizenhárom Grammy-díj érkezzen a fertőrákosi barlangszínházba az Európában egyedülálló fesztiválra.