Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Musical show a barlangszínházban

Musical show a barlangszínházban

| Munkatársunktól | Kultúra

Bemutatkozott a SingSingSing Masters Musical Show társulata fertőrákosi barlangszínházban.

Az előadásban részletek hangzanak el többek között a Grease, az Elisabeth, a Jekyll & Hyde, a Rómeó és Júlia, a Moulin Rouge, a Nyomorultak, a Broadway Shows, a Wedding Singer, a Frozen, a Notre Dame, a La Mancha lovagja című zenés darabokból.

A magyar, az európai és Broadway-musical-irodalom legsikeresebb számait bemutató előadás 2009-ben a veszprémi színházból indult hódító útjára, azóta már az ország több pontján: Székesfehérváron, Sopronban, Békéscsabán, Nyíregyházán is vendégszerepelt nagy sikerrel. A mostani nagy, kifejezetten a barlangszínházra készült egyedi előadás rengeteg újdonságot, meglepetést tartogat.

A produkcióban minden meghívott fellépő a kedvenc dalát énekli. A londoni Joël Wood, a Párizsból érkező és tavaly az Aida főszerepét magyarul hatalmas sikerrel éneklő Stéphanie Schlesser, valamint testvére, a brüsszeli Yannick Schlesser a hazai színeket képviselő énekesek: Feke Pál, Vastag Tamás, Füredi Nikolett, Fésűs Nelly, Buch Tibor, Savanyu Gergely, Kiss Noró és Papp Attila társaságában készülnek arra, hogy igazi hangrobbanásban legyen része a közönségnek. 

A Csóka Péter vezette Jackdaw zenekar, 14 táncos és a kórus Szakál Attila rendező-koreográfus vezetésével emlékezetes musical-mestershow-t akarnak adni a közönségnek. 

Látványban, hangzásvilágban, hangulatban.

Mert a musical örök.


Az előadásról készült fotók itt érhetők el >>

Kapcsolódó cikkek

Mélységek, magasságok

Mélységek, magasságok

2024. 04. 17. | Munkatársunktól

Mélységek és magasságok címmel hirdették meg a 2024/25-ös évadot a Soproni Petőfi Színházban. Színpadra kerül a Fellini-filmből írt színmű, az Országú...

A holokausztra emlékeztek

A holokausztra emlékeztek

2024. 04. 17.

A SOÁ fájdalma nemzetünk tragédiája – ezzel a címmel nyílt meg Tölgyesi Katalin és Hollay Loránt, az ARTalakulás Galéria művészeinek rendhagyó tárlata...