Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Kész cirkusz!

Kész cirkusz!

| Munkatársunktól | Kultúra

Sopronban, a Lackner Kristóf Általános Iskola mellett felállított sátorban június 6-tól 10-ig vendégszerepel az Exit Cirkusz.

 Az idei műsorban sok újdonság lesz látható. Bemutatkoznak a fiatal, tehetséges, dinamikus artistaművészek. Lesz lábzsonglőr, egykerekűbicikli-akrobata, egyensúlyozás a guruló hengereken, focilabdazsonglőr. A vidámságról, humorról Johnny bohóc gondoskodik.


Az Exit Cirkusz porondján előadják produkciójukat a Monte Carlo-i Nemzetközi Cirkuszfesztivál 5. New Generation bronzdíjat nyert ugródeszka-akrobaták. A gyerekek pedig találkozhatnak kedvenc mesehőseikkel. A műsort papagájshow, egyedülálló, különleges, okos és vicces lovas produkció színesíti. A sztárvendég Rafaela Honden és hófehér farkasai.


Az előadások június 6-tól 8-ig, szerdától péntekig 18 órakor, szombaton 15 és 18 órakor, vasárnap pedig 11 órakor kezdődnek. Információ és jegyrendelés a 30/693–4632-es telefonon lehet vagy az interneten, a www.exitcirkusz.hu oldalon.


– Az Exit Cirkusz nyolc éve alakult meg – mondta el Richter Tibor igazgató. – A színvonalas műsorok bemutatása mellett köteleztük el magunkat, mindig új látványokkal szórakoztatjuk a közönséget. A 2018-as évadunkban vadonatúj nemzetközi műsorunkkal várjuk a nagyérdeműt.

Kapcsolódó cikkek

Mélységek, magasságok

Mélységek, magasságok

2024. 04. 17. | Munkatársunktól

Mélységek és magasságok címmel hirdették meg a 2024/25-ös évadot a Soproni Petőfi Színházban. Színpadra kerül a Fellini-filmből írt színmű, az Országú...

A holokausztra emlékeztek

A holokausztra emlékeztek

2024. 04. 17.

A SOÁ fájdalma nemzetünk tragédiája – ezzel a címmel nyílt meg Tölgyesi Katalin és Hollay Loránt, az ARTalakulás Galéria művészeinek rendhagyó tárlata...