Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Gyerekeket támogatott a Fidelissima Vegyeskar
Fotó: Király Géza

Gyerekeket támogatott a Fidelissima Vegyeskar

| Munkatársunktól | Kultúra

A Fidelissima Alapítvány és a Fidelissima Vegyeskar a közelmúltban látta vendégül a soproni fogyatékossággal élő és rászoruló gyermekeket gondozó intézmények képviselőit.

 A vendégeket – Takács Eszter kórus- és kuratóriumi titkár  kényszerű távolléte miatt – Horváth Enikő Sára, az alapítvány kuratóriumának elnöke köszöntötte. A találkozón adták át a tavaly decemberben harmadszor megtartott Adventi fények jótékonysági koncert 220 ezer forintos adományát.


– Örömünkre szolgál, hogy az intézmények vezetői egyre inkább élményszerzésre, olyan programok megszervezésére fordítják a kapott összegeket, amelyek közvetlenül a gyermekek örömére szolgálnak, de természetesen az is megható a számunkra, hogy a szükséges eszközök, tanszerek, ruházat beszerzéséhez is segítséget tudunk nyújtani – mondta el Horváth Enikő Sára. A találkozón jelen volt Krutz­lerné Szarka Tünde (Doborjáni EGYMI), Czvitkovics Erika (Kozmutza EGYMI), Katonáné Kovács Ágnes (Gyermekek Átmeneti Otthona), Kocsis Jánosné (Alpokalja Szociális Központ), valamint Pichlerné Gábor Beáta (Cseresznye Sori Gyermekotthon) is – felvételünkön.

Kapcsolódó cikkek

Mélységek, magasságok

Mélységek, magasságok

2024. 04. 17. | Munkatársunktól

Mélységek és magasságok címmel hirdették meg a 2024/25-ös évadot a Soproni Petőfi Színházban. Színpadra kerül a Fellini-filmből írt színmű, az Országú...

A holokausztra emlékeztek

A holokausztra emlékeztek

2024. 04. 17.

A SOÁ fájdalma nemzetünk tragédiája – ezzel a címmel nyílt meg Tölgyesi Katalin és Hollay Loránt, az ARTalakulás Galéria művészeinek rendhagyó tárlata...