Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Szeptember 2-án: Sportolj Sopron!
A Sportolj Sopron! rendezvényen is tömegeket szeretnének megmozgatni, akárcsak a kihívás napján Fotó: Soproni téma–archívum

Szeptember 2-án: Sportolj Sopron!

| Rázó László | Sport

„Válassz sportot magadnak!” – ezzel a mottóval rendezik meg idén először a Sportolj Sopron! elnevezésű tömegsportrendezvényt szeptember 2-án.

A Novomatic-aréna nagytermében, valamint a városi stadion edzőpályáján rengeteg sportágat próbálhatnak ki az érdeklődők szeptember első szombatján 10 és 14 óra között. A rendezvényre ingyenes lesz a belépés, sőt a résztvevők között értékes nyereményeket is kisorsolnak. 

– Idén először, de hagyományteremtő szándékkal szervezzük meg a Sportolj Sopron! tömegsportrendezvényt – mondta Csi­­szár Szabolcs városi sportfelügyelő. – A célunk az, hogy a gyerekek és a felnőttek is meg­­találják azt a sportágat, amely a leginkább megfelel számukra. Rengeteg sportág közül választhatnak az érdeklődők szep­­tember 2-án: a hagyományos sportoktól kezdve, mint a labdajátékok, a kosárlabda vagy a labdarúgás a küzdősportokon vagy az atlétikán keresztül az olyan különlegességekig, mint a rögbi, a paintball vagy a rádióamatőrök, nagyon sokféle mozgásformát láthatnak és próbálhatnak ki a soproni sportbarátok.

A Sportolj Sopron! rendezvényt közösen szervezi a Sopron Városi Szabadidősport Szövetség, valamint Sopron város Sportfelügyeleti Csoportja.

Kapcsolódó cikkek

Foci diákolimpa

Foci diákolimpa

2024. 04. 17.

Megyei elődöntőket rendeztek múlt héten városunkban a labdarúgó diákolimpián.