Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Szeptember 2-án: Sportolj Sopron!
A Sportolj Sopron! rendezvényen is tömegeket szeretnének megmozgatni, akárcsak a kihívás napján Fotó: Soproni téma–archívum

Szeptember 2-án: Sportolj Sopron!

| Rázó László | Sport

„Válassz sportot magadnak!” – ezzel a mottóval rendezik meg idén először a Sportolj Sopron! elnevezésű tömegsportrendezvényt szeptember 2-án.

A Novomatic-aréna nagytermében, valamint a városi stadion edzőpályáján rengeteg sportágat próbálhatnak ki az érdeklődők szeptember első szombatján 10 és 14 óra között. A rendezvényre ingyenes lesz a belépés, sőt a résztvevők között értékes nyereményeket is kisorsolnak. 

– Idén először, de hagyományteremtő szándékkal szervezzük meg a Sportolj Sopron! tömegsportrendezvényt – mondta Csi­­szár Szabolcs városi sportfelügyelő. – A célunk az, hogy a gyerekek és a felnőttek is meg­­találják azt a sportágat, amely a leginkább megfelel számukra. Rengeteg sportág közül választhatnak az érdeklődők szep­­tember 2-án: a hagyományos sportoktól kezdve, mint a labdajátékok, a kosárlabda vagy a labdarúgás a küzdősportokon vagy az atlétikán keresztül az olyan különlegességekig, mint a rögbi, a paintball vagy a rádióamatőrök, nagyon sokféle mozgásformát láthatnak és próbálhatnak ki a soproni sportbarátok.

A Sportolj Sopron! rendezvényt közösen szervezi a Sopron Városi Szabadidősport Szövetség, valamint Sopron város Sportfelügyeleti Csoportja.

Kapcsolódó cikkek

Az SC Sopron ünnepe

Az SC Sopron ünnepe

2019. 12. 18. | Páder Vilmos

Az SC Sopron vezetése idén is a Liszt-központban tartotta karácsonyi évzáró ünnepségét. A rendezvényen köszöntötték a kiemelkedő sportolókat, valamint átadták az ajándékokat is.

Soproni siker az ökölvívóknál

2019. 12. 18. | Munkatársunktól

A decemberi országos bajnokságon a ­hölgyek 60 kilogrammos súlycsoportjában arany­érmet nyert a soproni Gyevát SE bokszolója, ­Pribojszki Kata, aki harmadszor szerezte meg a bajnoki címet.