Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Vetési Imre emléktorna
Vetési Imre emlékére U12-es és U16-os nemzetközi kosárlabdatornát szervezett a Soproni Sportiskola Akadémia Fotó: Németh Péter

Vetési Imre emléktorna

| Munkatársunktól | Sport

A városunkban is komoly eredményeket elérő, kiváló kosárlabdaedzőre, Vetési Imrére emlékeztek az elmúlt hétvégén Sopronban. A Soproni Sportiskola Akadémia U12-es és U16-os nemzetközi fiú kosárlabdatornát rendezett.

Vetési Imre az egyesületnél is dolgozott, feladata az idősebb korosztályok egyéni képzése volt, de sokat munkálkodott azon, hogy a kosárlabdázók tudjanak csapatban játszani és gondolkodni, emellett a civil életben is állják meg a helyüket – mondta el Horváth József szakmai vezetőtől. – Nagy büszkeség és öröm számomra, hogy nemcsak munkatársként, sokkal inkább barátként emlékezhetek Vetési Imrére, az „Öregre”  A szakmai munkát mindenhol elsőrangúan végezte, legyen szó az SKC-ről, a SMAFC-ról vagy a sportiskolás fiatalokról.

Emellett különleges, magával ragadó egyéniségének köszönhetően számos anekdotát tudok feleleveníteni vele kapcsolatban – ezeket a sportiskolás évzáróink alkalmával mindig lelkesen mesélem a fiataloknak. Mindent köszönünk az „Öregnek”, igyekeztünk méltó módon emlékezni alakjára a VasVillában és a Krasznai-csarnokban rendezett kosárlabdatornával.

Vetési Imre idén öt éve, 2013. szeptember 17-én hunyt el.

Kapcsolódó cikkek

Folytatódik a küzdelem

Folytatódik a küzdelem

2024. 05. 01. | Munkatársunktól

Papp Klaudia, a Sopron Basket irányítója szerint komoly esélye van a csapatnak arra, hogy bronz­érmesként fejezze be az idei bajnokságot. Ehhez azonba...