Emlékérmes intézmények

Sopronban a hűség napján adták át a város legrangosabb kitüntetéseit. Sopronért emlékéremben részesült a Csonkaglass Kft., valamint a Hunyadi János Evangélikus Óvoda és Általános Iskola.

Nemzetközi hírű cégcsoport

Csonka Tivadar alapította 1982-ben a Csonkaglass Kft.-t és jelenleg is részt vesz a cégcsoport vezetésében. Az egykori családi ház garázsában kezdődő gyártás mára egy 50 főt foglalkoztató, 2500 négyzetméteres területen folyik. 2006 óta a hőálló jénai edények gyártásában partner a cég. Sőt, a nemzetközi üzleti porondon is jelen van, így Sopron nevét széles körben ismertté teszi partneri kapcsolatai révén.

Keresztény szellemiségű iskola

A 2016-os év jubileumokkal megtűzdelt volt az intézmény életében: az evangélikus általános iskola fennállásának 20., az óvoda fennállásának 10. évfordulóját ünnepelte. A kezdeti 352 tanulóból mára 808 lett és 116 óvodás. Az intézmény dolgozóinak a száma pedig meghaladja a 100-at. Rajnai Károly igazgató és csapata mindig is gyermekközpontú, a keresztény szellemiséget képviselő munkájáról volt híres. Az intézmény megbecsült és népszerű iskolája Sopronnak, így rászolgált az emlékéremre.

Teljes verzió