Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Töreki Amand cikkei

Fájó vereség a Fehérvár ellen

Fájó vereség a Fehérvár ellen

2020. 11. 04. | Töreki Amand

Nehéz héten van túl az NB III. nyugati csoportjában szereplő SC Sopron férfi felnőtt labdarúgócsapata. A piros-fehérek hétvégén 3–1-re kikaptak a Fehérvártól. Vasárnap a Nagykanizsa ellen javítana az együttes.

SCS: itthon javíthatnak

2020. 10. 28. | Töreki Amand

A hétvégén elszenvedte első vereségét Weitner Ádám irányítása alatt az SC Sopron felnőtt férficsapata. Az együttes most a Fehérvár FC elleni hazai meccsre készül.

Nyolcból nyolc győzelem

Nyolcból nyolc győzelem

2020. 10. 21. | Töreki Amand

Folytatta nyerő szériáját az SC Sopron. A felnőtt férfi futballcsapat ezúttal a ZTE FC II gárdáját győzte le 2–1-re, így elfoglalta a harmadik helyet az NB III. nyugati csoportjának tabelláján.

Győzelmi sorozat

Győzelmi sorozat

2020. 10. 07. | Töreki Amand

Hatból hat – folytatta győzelmi sorozatát vasárnap az SC Sopron felnőtt férfi labdarúgócsapata. A fiúk ezúttal az Érd gárdája ellen diadalmaskodtak, szombaton pedig a Komárom ellen lépnek pályára.

Nyerő széria

2020. 09. 30. | Töreki Amand

Az edzőváltás után zsinórban ötödik bajnoki győzelmét szerezte meg az SC Sopron felnőtt férfi labdarúgócsapata. A fiataloknak nincs idejük pihenni, hétvégén komoly feladat vár rájuk.

A továbbjutás a cél

A továbbjutás a cél

2020. 09. 16. | Töreki Amand

Kettőből kettő nyertes meccs – eredményes hetet zárt az SC Sopron felnőtt férfi csapata. A soproni labdarúgók már a pénteki kupamérkőzésre készülnek. Itt sem lehet más a cél, mint nyerni és továbbjutni.

Győzni mennek

Győzni mennek

2020. 09. 09. | Töreki Amand

Megszerezte 2. győzelmét az NB III. nyugati csoportjában az SC Sopron csapata. A felnőtt férfi együttes 2 nyert, 4 elveszített mérkőzéssel és 2 döntetlennel jelenleg a 14. a tabellán.