Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Páder Vilmos cikkei

Turris: új edző érkezik

Turris: új edző érkezik

2019. 06. 19. | Páder Vilmos

A közelmúltban tartotta meg közgyűlését és évadzáró ünnepségét a Turris SE a Kőszegi úti sportcsarnokban. Mindkét szakosztályból (asztalitenisz és teke) nagy létszámban érkeztek idősebb és fiatalabb sportolók, valamint küldöttek.

Testnevelők elismerése

2019. 06. 19. | Páder Vilmos

Már négyéves hagyomány, hogy a polgármesteri hivatal sportfelügyeleti csoportja évente kétszer – a tanév végén és karácsony előtt – meghívja a város általános és középiskoláinak testnevelő tanárait, illetve a nyugdíjasokat egy baráti összejövetelre.

Vége a fociidénynek

Vége a fociidénynek

2019. 06. 19. | Páder Vilmos

Véget ért a 2018/2019-es szezon a labdarúgásban. Az SC Sopron és az SVSE csapatai kiválóan teljesítettek, a SFAC felnőtt együttese nem tudta ledolgozni az ősz során szerzett tetemes hátrányt.

Oviolimpia

Oviolimpia

2019. 06. 19. | Páder Vilmos

Több évtizedes hagyomány, hogy június első napjainak egyikén a polgármesteri hivatal sportfelügyeleti csoportja megszervezi az oviolimpiát, amelyre meghívják az összes soproni, illetve még a fertőrákosi óvodát is.

Érmes labdarúgók

Érmes labdarúgók

2019. 05. 29. | Páder Vilmos

Gólgazdag mérkőzéseket játszottak a hétvégén a soproni focisták. Az SC Sopron Nyúl elleni meccsének szünetében adták át a női csapat tagjainak az ezüstérmet, a férfiak pedig a találkozó után vehették át a bronzmedálokat.

Labdarúgás

2019. 05. 22. | Páder Vilmos

A bajnokság finiséhez érkeztek városunk labdarúgócsapatai, sőt az SC Sopron NB II-es női együttese már befejezte a szezont.