Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Páder Vilmos cikkei

Soproni foci – múltidéző

Soproni foci – múltidéző

2020. 04. 01. | Páder Vilmos

A koronavírus-járvány megfékezésére tett intézkedéseket betartva a Magyar Labdarúgó Szövetség átmeneti időre felfüggesztette a bajnokságot. Fociszerető olvasóinknak, hogy ne maradjanak kedvenc sportáguk nélkül, múltidéző sorozattal kedveskedünk.

Bíznak a folytatásban

Bíznak a folytatásban

2020. 03. 25. | Páder Vilmos

Az elmúlt harminc év legnehezebb időszakát éli át, a többi sportághoz hasonlóan, a soproni labdarúgás. A koronavírus elterjedésének megakadályozására tett intézkedések városunk focicsapatait is érintették.

Focihétvége vereségekkel

2020. 03. 11. | Páder Vilmos

A szurkolók nagy bánatára városunk megyei I. osztályú csapatai vereséggel zárták a hétvégét. Mindkét együttesnél fájó a pontok elvesztése, mivel a SFAC a bennmaradásért, az SC Sopron a feljutásért küzd.

A felnőttek között

A felnőttek között

2020. 02. 12. | Páder Vilmos

A soproni labdarúgás mindig adott tehetséges fiatal játékosokat a magyar csapatoknak. Az SC Sopron utánpótlás-nevelő egyesület egyik nagy reménysége Horváth Dominik (18), aki végigjárta a klubon belül a „szamárlétrát”.

Idén bajnokságot akarnak nyerni

Idén bajnokságot akarnak nyerni

2020. 02. 05. | Páder Vilmos

Az amatőr labdarúgásban bő három hét múlva elkezdődik a tavaszi szezon, amelyre folyamatosan készülnek az SC Sopron játékosai. A sérüléséből felépülő Kelemen Dávid csapatkapitányt kérdeztük a terveiről.