Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Páder Vilmos cikkei

Kirobbanó formában

Kirobbanó formában

2019. 11. 13. | Páder Vilmos

Az őszi bajnokság utolsó hazai mérkőzésén gólzáporos győzelemmel búcsúzott hálás közönségétől az SC Sopron. A SFAC legénysége ismét megbotlott, de az SVSE is csúszik lejjebb a tabellán.

Erőtől duzzadó futball

2019. 11. 06. | Páder Vilmos

Tovább növelte előnyét a megyei elsőosztályú labdarúgó-bajnokságban az SC Sopron. A soproniak hazai pályán magabiztosan nyertek a Győrszentiván ellen, a kupában pedig nagyot küzdve, büntetőkkel kaptak ki.

Ismét az élen

2019. 10. 30. | Páder Vilmos

Újra vezeti a tabellát a megyei első osztályban az SC Sopron együttese, a hétvégén magabiztosan nyert a csapat Gönyűn. A SFAC továbbra is pont nélkül szerepel a bajnokságban.

Nyögvenyelős játék

Nyögvenyelős játék

2019. 10. 09. | Páder Vilmos

Az elmúlt hétvégén csalódást okoztak labdarúgóink, kivéve a Balf együttesét, amely idegenben fölényesen győzött. A listavezető SC Sopron döntetlent ért el, a SFAC és az SVSE idegenben súlyos vereséget szenvedett.

Gólzáporos meccsek

Gólzáporos meccsek

2019. 09. 18. | Páder Vilmos

Városi rangadót rendeztek a megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokságban. A hatodik fordulóban találkozott egymással az Anger réten a két soproni csapat, a sereghajtó SFAC és a listavezető SC Sopron.

Döntetlen a rangadón

Döntetlen a rangadón

2019. 09. 11. | Páder Vilmos

Zord időjárás, mély talaj, több mint ezer néző, feszült hangulat és gyenge soproni játék jellemezte a megyei bajnokság jelenleg két legeredményesebb csapatának: az SC Sopronnak és a Csornának az összecsapását.