Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Virágos a környezete?

| Munkatársunktól | Zöld Sopron

Megkérdeztük a soproniakat.

Csiszár Zoltán:  Családi házban lakom, a kertünkben van rózsa, levendula, muskátli, de leanderek is. A kertet a család közösen gondozza. Aztán, amikor végzünk, jó érzés ránézni a munkánk eredményére.


Freitagné  Hajdú Emőke:  A Kodály teret szépen rendben tartják; rendszeresen virágosítanak és lenyírják a füvet is. Sok gyerek játszik itt, s nekik is jó, ha szép és rendezett tér fogadja őket.


Pethő Beatrix:  A belvárosban lakom, szerintem a Deák tér szép virágos, ha tehetjük, sokat sétálunk errefelé a kisfiammal, Attilával. Jómagam is tartanék odahaza virágokat, de a harmadik emeleten olyan meleg szokott lenni, hogy nem sokáig maradnak meg a növények.


Majoróczkiné Olejnyik Anett: Az utcánkban sok új ház épül. Ott, ahol már beköltöztek, és az út is elkészült, már szép és virágos a környék. Az emberek pedig gondozzák a lakókörzetüket.


Kapcsolódó cikkek

Ingyenes parkolás

2019. 12. 18. | Munkatársunktól

Az idei ünnepekkor is ingyenes lesz a parkolás Sopronban. A városvezetés döntése értelmében a felszíni parkolási övezetekben december 14., szombattól január 1., szerdáig nem kell fizetni az autósoknak. A hatályos rendelet értelmében a felszíni és mélygarázs éves bérletek 2020. január 31-ig érvényesek.