Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Virágos a környezete?

| Munkatársunktól | Zöld Sopron

Megkérdeztük a soproniakat.

Csiszár Zoltán:  Családi házban lakom, a kertünkben van rózsa, levendula, muskátli, de leanderek is. A kertet a család közösen gondozza. Aztán, amikor végzünk, jó érzés ránézni a munkánk eredményére.


Freitagné  Hajdú Emőke:  A Kodály teret szépen rendben tartják; rendszeresen virágosítanak és lenyírják a füvet is. Sok gyerek játszik itt, s nekik is jó, ha szép és rendezett tér fogadja őket.


Pethő Beatrix:  A belvárosban lakom, szerintem a Deák tér szép virágos, ha tehetjük, sokat sétálunk errefelé a kisfiammal, Attilával. Jómagam is tartanék odahaza virágokat, de a harmadik emeleten olyan meleg szokott lenni, hogy nem sokáig maradnak meg a növények.


Majoróczkiné Olejnyik Anett: Az utcánkban sok új ház épül. Ott, ahol már beköltöztek, és az út is elkészült, már szép és virágos a környék. Az emberek pedig gondozzák a lakókörzetüket.


Kapcsolódó cikkek

A Fertő-táj ékei

2018. 12. 19. | Munkatársunktól

Kiosztották a legszebb ház a Fertő-tájon pályázat díjait. A Fertő-táj Világörökség Magyar Tanácsa a hagyományos évzáró rendezvényén adta át az elismerő címeket.

Megőriztem, megmutatom…

Megőriztem, megmutatom…

2019. 10. 09. | Pluzsik Tamás

„Megőriztem, megmutatom…” címmel nyílt meg dr. Somfalvi Györgynek, a Soproni Egyetem Építéstani Tanszéke nyugalmazott címzetes egyetemi docensének kiállítása a Ligneum látogatóközpontban.