Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Iszik csapvizet?

| Munkatársunktól | Zöld Sopron

Megkérdeztük a soproniakat.

Szentpáli Ágnes:  Amikor Erdélyből Sopronba kerültem, akkor furcsának találtam az itteni csapvíz ízét, kellett fél év, mire megszoktam és megszerettem. Most viszont már, amikor csak tehetem, csapvizet iszom. 


Babos Viktória:  Azt hallottam, hogy a soproni kutakból nyert csapíz minősége jócskán eléri a boltokban kapható ásványvizekét. Így én is inkább az előbbit fogyasztom, ezt használom a főzéshez is.


Hirsch Viktória:  Bár ellene vagyok a műanyag palackoknak, de a jelenlegi helyzetben ásványvizet iszunk odahaza. Ez pedig azzal a plusz tevékenységgel is jár, hogy rendszeresen be kell vásárolnunk belőle a boltban.


Csapó Botond:  Mivel a szüleim nem nagyon vásárolnak ásványvizet, így odahaza én is a csapból folyót iszom, legtöbbször szörp vagy ízesítés nélkül. Azt vettem észre, hogy a soproni víz íze némileg más, mint például a győrié.


Kapcsolódó cikkek

Ingyenes parkolás

2019. 12. 18. | Munkatársunktól

Az idei ünnepekkor is ingyenes lesz a parkolás Sopronban. A városvezetés döntése értelmében a felszíni parkolási övezetekben december 14., szombattól január 1., szerdáig nem kell fizetni az autósoknak. A hatályos rendelet értelmében a felszíni és mélygarázs éves bérletek 2020. január 31-ig érvényesek.