Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

Elegendő játszótér van a városban?

| Munkatársunktól | Zöld Sopron

Megkérdeztük a soproniakat.

Vura Tünde:  Összességében jó a helyzet a városban ezen a téren. Igaz, egy-egy szebb napon, amikor a kisgyerekes családok közül sokan mennek ki a játszóterekre, bizony azok hamar megtelnek. Még az olyan nagy is, mint a Deák téri.

Fábiánné Virág Lilla:
Háromgyermekes édesanyaként sok időt töltünk a szabadban, a játszótéren. Ilyenkor télen is jó lenne többet kint lenni, de sajnos hamar sötétedik. Éppen ezért szerintünk hasznos lenne, ha megoldanák a játszóterek kivilágítását.

Mesterné
Vörös Szandra:  Szerintem lenne igény újabb játszóterekre. Szomorúan azt is tapasztaljuk a szülőtársakkal, hogy valakik rendszeresen megrongálják a játszóeszközöket. Ezeket pedig addig nem használhatják a gyerekek, amíg meg nem javítják.

Mészáros Gréta:  
A kisfiam mindene a csúszda, a hinta, nagyon szeret ezekben lenni. Mi, anyukák pedig örülünk, ha a gyerekek jól érzik magukat. Elégedettek vagyunk, csak egy hiányosságot érzünk, mégpedig azt, hogy nincsenek mosdók, ahol lehetőség lenne például a kézmosásra.


Kapcsolódó cikkek

Az egészség szolgálatában

Az egészség szolgálatában

2024. 03. 20. | Madarász Réka

Barangolás a gyógyteák világában címmel tartott előadást a közelmúltban Mühl Nándorné a TIT-ben. A gyógynövények nagy ismerőjét arról kérdeztük, hogy...