Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Bemutatkozott az erdőgazdaság
A soproni TAEG Zrt. standja a budapesti kiállításon

Bemutatkozott az erdőgazdaság

| Munkatársunktól | Zöld Sopron

A huszonkettő állami erdőgazdaság, köztük a soproni Tanulmányi Erdőgazdaság Zrt. (TAEG Zrt.) is önálló standdal várta az érdeklődőket a 27. Fegyver, Horgászat, Vadászat (FeHoVa) kiállításon a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban.

A TAEG Zrt. a rendezvény teljes idejében aktív résztvevője volt a programnak: az érdeklődők megismerhették a széles körű vadászati és közjóléti szolgáltatásaikat és kínálatukat. Közleményükben kifejtették: az ilyen és ehhez hasonló rendezvények hasznosak, ugyanis kiváló lehetőséget teremtenek a szakmai tapasztalatcserére. A TAEG Zrt. standját a soproni természetfestő, Iván István alkotásai díszítették.  

A FeHoVa a Kárpát-medence vadászainak, horgászainak és természetkedvelőinek nagyszabású találkozója is egyben. Nagy István agrárminiszter szerint a magyar vadász és horgász tradíciók mélyen gyökereznek kultúránkban, ezek a hagyományok a természet iránti alázatból, valamint az ősök iránti tiszteletből születnek. A szaktárca szeretné, ha ezeket mindenki elsajátítaná, ezért kiemelt figyelmet fordítanak a környezeti nevelésre, a megfelelő tájékoztatásra.

Kapcsolódó cikkek

Sopron üde színfoltjai

Sopron üde színfoltjai

2024. 04. 10. | Köves Andrea

Zöld Sopron – méltán viselheti ezt a jelzőt városunk nem csupán a Soproni-hegység ölelte, páratlan természeti környezete miatt, hanem üde parkjainak é...