Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
VOLT-bérlet ajándékba
Sokan órákig álltak sorban azért, hogy megvehessék a kedvezményes VOLT jegyeket, bérleteket Fotó: Németh Péter

Elkezdődött a fesztiváljegyek értékesítése

VOLT-bérlet ajándékba

| Munkatársunktól | Városi hírek

Idén is nagy érdeklődés mellett kezdődött el a 2018-as VOLT Fesztiválra a kedvezményes jegyek, bérletek értékesítése a Liszt-központban.

Kígyózó sorokban várták a fiatalok és az idősebbek a Liszt-központban, hogy a 60 órás akció keretében kedvezményes áron vásárolhassák meg jegyeiket, bérleteiket a jövő évi fesztiválra. A VOLT-ot június 26–30. között rendezik meg a Lövér-kempingben.


Sokan már a jegypénztárak nyitása előtt órákkal beálltak a sorba, hogy biztosan ne maradjanak le a kedvezményes jegyekről, bérletekről. Sok vásárló karácsonyi meglepetésként szerezte be a belépőket. Új lehetőségként öt-, négy- és háromnapos bérleteket is árusítanak a napijegyek mellett, az előbbieket pedig részletfizetéssel is megvásárolhatják a látogatók.


A VOLT-indító program csütörtökön este ingyenes koncerttel folytatódott. A Liszt-központ előtt felállított színpadon Járai Márk (Halott Pénz) koncertezett.
Mint arról lapunkban már olvashattak, a VOLT-on fellép a Depeche Mode, az Iron Maiden, a Hurts és a Limp Bizkit is. A szervezők pedig a közelmúltban jelentették be, hogy a legtöbb hazai zenekar 2018-ban is a VOLT-on lép fel. A Quimby, a Wellhello, a Brains, a Punnany Massif és a Szabó Balázs Bandája már biztosan jelen lesz Sopronban. A Tankcsapda Lukács Laci 50. születésnapi koncertjével érkezik, Ákos pedig a VOLT-on mutatja be új, kétórás show-ját.


– A VOLT-ra régóta visszajárunk, sok emlékezetes pillanat és koncertsiker köt minket a soproni közönséghez, a nagyszínpadhoz – mesélte Ákos. – A tavaszi, színházi Ákos50 turné után itt adhatjuk az első csörömpölős nagykoncertünket 2018-ban. Újra van mit várnunk, számoljuk vissza a napokat.

Kapcsolódó cikkek