Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Virágvölgyi mulatság
Fotó: Griechisch Tamás

Virágvölgyi mulatság

| sopronmedia.hu | Városi hírek

Idén is várta a városrész lakóit a Virágvölgyi Mulatság. A programban szerepelt arcfestés, különböző gyerekprogramok, és koncertek is.

Sokan látogattak el a Virágvölgyi út végén felállított rendezvénysátorba szombaton. A Virágvölgyi Mulatság már hagyománynak számít a városrészen, hiszen már hetedik alakalommal várta az itt élőket a program. Haász Sándor, a rendezvény szervezője portálunknak elmondta: azért rendezik meg minden évben a programot, hogy összefogják a környék lakóit, és egy jó lakóközösséget alkossanak az itt élők. 

A rendezvényen Dr. Simon István alpolgármester is köszöntötte a jelenlévőket. Kiemelte: a Virágvölgy folyamatosan fejlődik, és egyre többen költöznek ebbe a városrészbe, hogy családot alapítsanak. 

Tekintse meg további képeinket!

Kapcsolódó cikkek

Sopron nem felejt

Sopron nem felejt

2018. 12. 19. | Horváth Ferenc

Sopron polgárai a hagyományoknak megfelelően méltó módon emlékeztek az 1921-es népszavazásra. A hűség napján adták át a városi elismeréseket. Az idén dr. Árvay Györgyné vehette át a díszpolgári címet.

Szilveszter a nagyvilágban

Szilveszter a nagyvilágban

2018. 12. 19. | P. Horváth László

A földkerekség minden táján elbúcsúznak az óévtől, ám az már mindenhol eltérő, hogy miként teszik ezt. A világutazó soproni Kiss Róbert Richárdnak olyan szerencséje volt, hogy a világ számos országában szilveszterezhetett.