Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Újabb adomány

Újabb adomány

| Munkatársunktól | Városi hírek

A Rotaract Club adományából vásárolt a lélegeztetőgéphez új kiegészítő eszközöket a Soproni Erzsébet Kórházért Alapítvány a kórház újszülött részlegének.

 Az idő előtt érkezett babák biztonságos ellátását segítő műszereket az alapítvány vezetője, dr. Komornoki László, valamint Hatos Viktória, a Rotaract Club képviselője adta át dr. Gelencsér Éva részlegvezető főorvosnak.


– A most átadott műszerek a légzési nehézségekkel küzdő, érett vagy koraszülött babák biztonságos ellátását segítik. A szülést követően nyújtott intenzív ellátás minősége meghatározza a babák későbbi életminőségét. Fontos, hogy ehhez a legmodernebb eszközök álljanak rendelkezésre – mondta el dr. Gelencsér Éva.

Kapcsolódó cikkek

Sopron nem felejt

Sopron nem felejt

2018. 12. 19. | Horváth Ferenc

Sopron polgárai a hagyományoknak megfelelően méltó módon emlékeztek az 1921-es népszavazásra. A hűség napján adták át a városi elismeréseket. Az idén dr. Árvay Györgyné vehette át a díszpolgári címet.

Szilveszter a nagyvilágban

Szilveszter a nagyvilágban

2018. 12. 19. | P. Horváth László

A földkerekség minden táján elbúcsúznak az óévtől, ám az már mindenhol eltérő, hogy miként teszik ezt. A világutazó soproni Kiss Róbert Richárdnak olyan szerencséje volt, hogy a világ számos országában szilveszterezhetett.