Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

Új Rotary-elnök

| Munkatársunktól | Városi hírek

Kovács András vette át a Rotary Club Sopron Pannonia irányítását – a korábbi elnök, Suri Vera a hagyományoknak megfelelően a nyár folyamán köszönt le. Kovács András Ausztriában egy 24 főt foglalkoztató, nagyipari festési munkákra specializálódott építőipari cég tulajdonosa. Feleségével és két fiával Sopronban él.

Elnöksége alatt a klub folytatja az eddigi tevékenységeit, bár néhány 2020-ra tervezett jótékonysági programot (a koronavírus-járvány miatt) kénytelenek voltak elhalasztani. Elmarad például a bánfalvi búcsún immáron hagyományossá vált jótékonysági főzés, de bíznak abban, hogy a későbbiekben minden rendezvényt pótolnak.  

Az új elnök számára fontos a családi összefogás, és hasonló értékeket képvisel a Rotary közösségében is. Kiemelt feladatának tekinti a fiatalok aktivizálását és a Rotary cserediákprogram népszerűsítését. Elnöksége alatt további támogatókat szeretne megnyerni a klub jótékonysági céljainak megvalósulása érdekében, hogy minél többen élhessék át, mennyire fantasztikus másoknak segíteni, mások életét megkönnyíteni. 

Kapcsolódó cikkek