Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

Tölli Bálint lett a régióvezető

| Madarász Réka | Városi hírek

Az MSZÉSZ (Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége) idén Sopront választotta őszi régióülése helyszínéül. Az Hotel Sopronban megrendezett programon 17 szálloda és 20 társult tag volt jelen. A házigazda dr. Farkas Ciprián tanácsnok volt, aki az egybegyűlteket az aktuális fejlesztésekről tájékoztatta.

– Megkezdődött az M85-ös út nyomvonalának kialakítása, amely 17 települést mentesít majd az áthaladó forgalom alól – tudtuk meg Sopron önkormányzatának tanácsnokától. – A kormány által biztosított 30 milliárd forintnak köszönhetően a Fertő-part igazi turisztikai látványosságként várja majd a vendégeket. A Lövérekben új úthálózat és új sportuszoda épül. A magyar kormány és az önkormányzatok mindent megtesznek azért, hogy a térség arra a szintre emelkedjen, amit megérdemel, ehhez azonban a szállodák és éttermek vezetőinek tudására, tapasztalatára is szükség van. 

Horváth Vilmos, a Soproni Kereskedelmi és Iparkamara elnöke a szakmai együttműködés és a közös célok érdekében történő összefogás fontosságára hívta fel a figyelmet beszédében. A szállodák és a társult tagok bemutatkozása után szakmai előadások következtek. Katz Péter négy év (két ciklus) után átadta a régióelnöki tisztséget Tölli Bálintnak.

Kapcsolódó cikkek