Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

Tervez nyaralást?

| Munkatársunktól | Városi hírek

Megkérdeztük a soproniakat.

Németh Szabolcs: Az biztos, hogy idén külföldre nem megyünk nyaralni. A napokban beszéltünk arról a családban, hogy ha véget ér ez a járványmizéria, akkor betervezünk egy hosszú hétvégét. Mi Balaton-pártiak vagyunk. Fontos, hogy kicsit kiszakadjunk a hétköznapokból, és jusson idő, ha csak kevés is, a pihenésre, a vízpartra, a játékra.

Czupy Laura:  Az egyik hazai wellness hotelbe már március 13-án elmentünk volna, de a bevezetett korlátozások miatt mindezt a nyári időszak utánra, szeptember 15-re tettük ár. Ha lesz rá lehetőségünk, akkor 4–7 napra elutaznánk Zalakarosra. Még a koronavírus-járvány híre előtt terveztük, hogy ősszel két gyermekünkkel elutazunk a török riviérára. Azt azonban már tudjuk, hogy a jelen helyzetben külföldre nem fogunk menni.

Halász Andrea:  Eddig még nem kötöttünk foglalást, kivárunk. Ha lecseng a vírus, és már biztonságosak lesznek a körülmények, akkor családilag szeretnénk valahova elutazni. A télen még a szicíliai lehetőségek után néztük, de az olaszországi helyzet miatt ezt elvetettük. Jó lenne elmenni a Tisza-tó környékére vagy Hajdúszoboszlóra. Szegeden még nem voltunk, ez is jó úticélnak tűnik.

Károlyi Balázs:  Mi az idei évre nem terveztünk hosszabb nyaralást. A nyár végén esetleg elutazunk néhány napra a Velencei-tóhoz vagy a Balaton partjára. Várjuk már, hogy véglegesen feloldják a korlátozásokat, ugyanis nagyon szeretnénk meglátogatni a Sümeg mellett élő nagyszülőket. Az unokáknak is nagyon hiányzik, hogy hetek óta nem találkozhattak.

Kapcsolódó cikkek