Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Szilveszteri koncert
Fotó: Griechisch Tamás

Szilveszteri koncert

| Munkatársunktól | Városi hírek

Idén is megtartotta hagyományos év végi koncertjét Sopron Város Fúvószenekara.

A Novomatic-arénában fellépő zenekart ezúttal is  Ferenczi Balázs vezényelte. Sopron Város Fúvószenekarához a Szilveszteri Koncertre idén Kiss Zoltán harsonaművész is csatlakozott.

Az eseményen részt vett Barcza Attila, Sopron és térsége országgyűlési képviselője, és dr. Farkas Ciprián, Sopron polgármestere is. A városvezető kiemelte, öröm látni, hogy ennyien búcsúztatják zenével a 2019-es esztendőt. Hozzátette: fontos továbbá számot vetni az előző év munkásságáról, és bizalommal tekinteni a jövőbe, valamint továbbra is összekovácsolt közösségként együttműködni a Leghűségesebb Város polgárainak.

Beszéde zárásaként a polgármester mindenkinek sikerekben és egészségben gazdag, boldog új esztendőt kívánt, valamint a zenekar vezetőinek a további sikeres működéshez 500 ezer forint értékű ajándékot nyújtott át.

Tekintse meg további képeinket!

Kapcsolódó cikkek

Új konzultáció kezdődik

2021. 06. 16. | Munkatársunktól

– Magyarország legyűrte a járvány harmadik hullámát, ráadásul az egyetlen olyan hely az EU-ban, ahol több vakcina áll rendelkezésre, mint ahányan oltásra jelentkeztek – mondta Orbán Viktor a múlt heti Kormányinfón.