Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

Soproni segítség a Bocuse d’Oron

| Munkatársunktól | Városi hírek

A beszámolók szerint az utóbbi évek egyik legerősebb mezőnye volt az idei a Bocuse d’Or magyar döntőjében, amelyet február 5-én rendeztek Budapesten.

 Ennek dacára Haraszti Zsolt chef és segédje, a soproni Kocsis Patrik harmadik helyen végzett. Emellett elnyerték a legjobb csapatmunka díját és a legjobb hústálnak járó elismerést is.

Kocsis Patrikot az eredmény rendkívül motiválja: biztos abban, hogy a közeljövőben is megméretteti magát több versenyen. Az ifjú szakács a Soproni Szakképzési Centrum Idegenforgalmi, Kereskedelmi, Vendéglátó Szakképző Iskola és Kollégiumában végzett, jelenleg az egyik soproni étteremben dolgozik.

A Bocuse d’Or magyar döntőjében idén Veres István (budapesti chef) bizonyult a legjobbnak, így ő képviseli majd Magyarországot Tallinban, az európai döntőben 2020 májusában.

Kapcsolódó cikkek