Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

Sopronért emlékérmesek

| Munkatársunktól | Városi hírek

Sopronban a hűség napján adták át a város legrangosabb kitüntetéseit. Sopronért emlékérmet vehetett át dr. Szőnyi Edit és Forgács­né Egresits Éva.

Ma is aktív a gyerekorvos

Dr. Szőnyi Edit 33 évig volt a soproni 2. számú házi gyermekorvosi körzet orvosa, emellett a kez­­detektől fogva iskolaorvosként is dolgozott. A hoz­­zá­­forduló betegek gyógyítását humánusan, szívélyesen, nagyon odafigyelve vé­­gezte. Munkatársai körében köz­­­tiszteletnek és szeretetnek örvendett. Szaktudása hamar közismert lett a városban, az övé volt a legnagyobb kör­­zet. Gyermekorvosi munkája mellett is­­meretterjesztő előadásokat tar­­tott, és jelenleg is aktív szereplője a közéletnek.

Dr. Szőnyi Edit

A laborból került  a vérellátóhoz 

Forgácsné Egresits Éva 20 éve a soproni vérellátó vezetőasszisztense. Pályafutását a soproni Erzsébet-kórházban kezdte. Hamar kitűnt szaktudásával és érdeklődésével, így a laboratóri­umból áthívták a vérellátó osz­­tályra asszisztensnek. Vezetői képességeit mi sem mutatja job­­­­­­­­ban, minthogy a változó szak­­­­­­­­mai és szervezeti elváráso­kat rugalmasan és precízen old­­ja meg. A vérellátón belül az asz-sziszten­si munkán túl, a szervezés és a gazdasági ügy­­intézés is az ő feladata. Iskoláit mind kiváló eredménnyel végezte. Kiváló szak­­mai tudása, odaadó munkája és vezetői ké­­pes­­ségei elismeréseként részesült a Sopronért emlékéremben.

Forgácsné Egresits Éva

Kapcsolódó cikkek