Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Sopron Card: meghosszabbítva

Sopron Card: meghosszabbítva

| Munkatársunktól | Városi hírek

– Év végéig díjmentesen meghosszabbítjuk a Sopron Card érvényességét minden kártyatulajdonos számára, aki korábban kiváltotta azt, de a járványhelyzet miatt nem tudta igénybe venni a meglévő szolgáltatásokat és kedvezményeket – közölte dr. Farkas Ciprián polgármester a facebook-oldalán.

Hozzátette: a város emellett – a tavalyi évhez hasonlóan – az éves TDM-tagdíjak befizetését is elengedi. Ezzel is segítve a turisztikai szektor szereplőit. Reméljük, hogy a 2019-ben elindult, nagy népszerűségnek örvendő Sopron Card is hozzájárul majd a helyi gazdasági élet újraindításához.

Azoknak, akik már kiváltották az idei kártyájukat, annyi a teendőjük, hogy vegyék fel a kapcsolatot a Szent György utcában lévé Tourinform Irodával. Az elérhetőségek a www.soproncard.hu oldalon találhatók. A már kifizetett összeget visszatérítik.


Kapcsolódó cikkek

Haza, szeretet, hűség

Haza, szeretet, hűség

2021. 02. 24. | P. Horváth László

Egy egyetemi hallgató, Kovács Petra Bianka tervezte a népszavazás centenáriumi évének logóját, fő arculati elemeit. A grafikushallgató elmondta lapunknak, hogy mit is jelképeznek az egyes szimbólumok.

Megszépülő otthonok

Megszépülő otthonok

2021. 02. 24. | P. Horváth László

Érezhető forgalomnövekedést hozott Sopronban is az otthonfelújítási program. Ennek keretében a gyermeket nevelő családok akár hárommillió forint vissza nem térítendő támogatást is kaphatnak a kormánytól.