Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Séta az egészségért

| Munkatársunktól | Városi hírek

Sopron is csatlakozik a demenciával élők országos sétájához, amely szeptember 17-én (kedden) 15.30-kor indul a Major közi nyugdíjas háztól a Pannonia Hotelig.

A szervezők célja, hogy érezzék a betegek és az őket ápolók, hogy nincsenek egyedül. Ugyanezen a napon 16 órakor kezdődik a Pannonia Hotelben a szív világnapja és az Alzheimer világnap közös rendezvénye. Ingyenes szűrővizsgálatokkal (vérnyomás-, haskörfogat-, testzsírmérés) és szaktanácsadással várják az érdeklődőket, a hivatalos megnyitót 16.30-kor tartják. 17 órától Nagy Kriszta, a Soproni Gyógyközpont vezető dietetikusa tart előadást Mit (t)ehetek az érrendszeri megbetegedések ellen? címmel. 

Kapcsolódó cikkek

Sopron nem felejt

Sopron nem felejt

2018. 12. 19. | Horváth Ferenc

Sopron polgárai a hagyományoknak megfelelően méltó módon emlékeztek az 1921-es népszavazásra. A hűség napján adták át a városi elismeréseket. Az idén dr. Árvay Györgyné vehette át a díszpolgári címet.

Szilveszter a nagyvilágban

Szilveszter a nagyvilágban

2018. 12. 19. | P. Horváth László

A földkerekség minden táján elbúcsúznak az óévtől, ám az már mindenhol eltérő, hogy miként teszik ezt. A világutazó soproni Kiss Róbert Richárdnak olyan szerencséje volt, hogy a világ számos országában szilveszterezhetett.