Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

Segítőket jutalmaztak

| Munkatársunktól | Városi hírek

A szociális munka napja alkalmából a szakterületen dolgozókat köszöntötték, és elismeréseket adtak át a Liszt-központban.

A hétfői ünnepségen Csiszár Szabolcs alpolgármester elmondta: ezen a napon ráirányítják a figyelmet mindazokra, akik az év minden napján a betegekkel, rászorulókkal, a nehézségekkel küzdő emberekkel foglalkoznak. Az eseményen részt vett Péli Nikoletta, a népjóléti bizottság elnöke, Filep Márk önkormányzati képviselő, valamint az intézmények vezetői is.

Az év önkéntes segítője díjat dr. Sütő Teréz, az Idősek Európai Háza Alapítvány kuratóriumi elnöke, a soproni Alzheimer Café alapítója vette át. Elismerést kapott a Soproni Egyesített Bölcsődék három dolgozója: Gyürü László Zoltánné, Berkiné Lőrincz Márta Karolina, Károlyi Ferencné, a Sopron és Környéke Család és Gyermekjóléti Ellátási Intézet munkatársai: Bácser Béláné, Bertalan Éva, Erdősi Andrea, Hackenbergerné Bertalan Szilvia, Sámson Lilla, Szentesi Henrietta, a Soproni Szociális Intézményből Fábián Henrietta, Mórocz Katalin, Kisné Boda Katalin, Hajdú Ágnes, Dömötör Bernadett, Buti Edit, Sovány Endre, a Szent Benedek Idősek Házából Németh Zoltán, valamint a polgármesteri hivatalból Baptsánné Szarka Anikó és Virágh Natália Anna. 

Kapcsolódó cikkek