Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

Röviden

| Városi hírek

Hírek a városból.

Új vezérigazgató a sörgyár élén

A Heineken Hungária Sörgyárak Zrt. új vezérigazgatóját, Nikos Zoist fogadta kedden a városházán Sopron polgármestere és alpolgármesterei. A cégvezető arról is beszélt, hogy a vállalat tovább tudja növelni teljesítményét, ugyanakkor nem mond le a fenntarthatósági követelményekről. Nikos Zois 30 éve erősíti a Heineken csapatát, Geert Swaanenburg helyét vette át.

Érmes karatésok

Sikeresen szerepeltek a hétvégi szombathelyi XXI. Sakura Karate Kupán a Shotokan Tigrisek SE versenyzői. A gyermekek közül aranyérmet szerzett Gáncs Nóra, Kocsis Bendegúz, a dobogó második fokára Kocsis Bendegúz és Halász Kornél állhatott fel, Deák Hanga, Horváth Miklós, Vass Hunor pedig bronzérmes lett. A felnőttek kezdő kategóriában Kocsis Árpád első helyen végzett, míg a masters kategóriában Gáncs Krisztián ezüstérmes lett.

Soproni asztalitenisz-sikerek

Diadalmaskodtak a Turris SE asztaliteniszezői a hétvégi mérkőzéseken. A megyei I-es csapat hazai pályán fogadta a Mosonmagyaróvári-TE Hoffer II-t, és 11–7-re nyert. Az NB I-es alakulat a Dunaújvárosi ASE 1-es csapatával játszott szintén hazai pályán, és diadalmaskodott 8–6 arányban. 

Éremeső a soproni tornászoknál

Ismét szép eredményeket értek el a Soproni Torna Club versenyzői a hétvégi budapesti országos bajnokságon, az ifjúsági és serdülő csapat is ezüstérmet nyert. Az ifjúsági versenyen egyéni összetettben Sugár Krisztina második, ugrásban első, korláton harmadik lett, gerendán Soós Vivien a második, Shey Dorottya a harmadik helyen végzett. A serdülők között egyéni összetettben Hámori Panka harmadik, gerendán második lett, Zrínyi Zselyke ugrásban második, korláton első helyen végzett, talajon Sebestyén Nóri a dobogó harmadik fokára állt fel. 

Kapcsolódó cikkek