Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

Programok a jóga világnapja alkalmából

| Munkatársunktól | Városi hírek

Idén már második alkalommal rendezik meg Sopronban a 4. Nemzetközi Jóga Nap & 3. Gangesz–Duna: Indiai Kulturális Fesztivált június 23-án 9 és 14 óra között az Erzsébet-kert árnyas fái alatt, a zenepavilonnál.

 Az Indiai Nagykövetség, továbbá Wollaston Erika és Jahn Krisztina jógaoktatók szervezik a fesztivált, ahol ingyenes programokkal várják az érdeklődőket: akár a teljesen kezdő jógázókat, a gyerekeket és a családokat. A tervezett napirendi pontok között szerepel a Jahndala jógastúdió oktatói által vezetett közös jógaóra, gong- és hangtál meditáció, gyerekjóga. Lesz indiai tánc, tradicionális indiai zene, henna testfestés, női műhely és indiai ételkülönlegességek. A gyerekeket mesesarokkal és papírhajtogató kézművesprogramokkal várják a szervezők. Rossz idő esetén a rendezvénynek a GYIK Rendezvényház ad otthont.


Szintén a jóga világnapja apropóján Máthé Erika és Nagy Csongor jógaoktatók flashmobot szerveznek. Június 17-én 16.45-kor a Mária-szobornál lesz a gyülekező, majd a résztvevők leterítik a szőnyegeiket, és közösen elvégeznek hét teljes kört a Napüdvözletből.

Kapcsolódó cikkek