Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

Pótolni kell a hiányzó plombát!

| Munkatársunktól | Városi hírek

A Sopron Holding Zrt. szakemberei jó néhány esetben azt tapasztalták, hogy a melegvízvezetékeken elvégzett munkálatok során a használati vízmérők plombáját bejelentés nélkül eltávolították, illetve annak pótlásáról nem intézkedtek.

Mint megtudtuk, a vezetéken a kihelyezett plomba levételével járó munkákat előzetesen, minimum három munkanappal korábban be kell jelenteni. Ez a társasházi vezetékcsere esetén a közös képviselőt, az egyedi, lakáson belüli vezetéken végzett munkák esetén a tulajdonost terheli.
A holdingnál felhívták a figyelmet arra, hogy a város önkormányzati rendelete, valamint a saját üzletszabályzatuk alapján kötelesek eljárni, ha a mérők ellenőrzésekor a hőszolgáltatói, illetve az állami hitelesítésű záróelemet sérülten találják.


Arra kérik az érintett lakosságot, hogy a kellemetlenségek elkerülése érdekében ellenőrizzék melegvízmérőjük plombáját. Ha hiányzik vagy sérült, akkor a 99/311–027-es telefonszámon munkanapokon 7–13 óra között vagy a tavho@sopronholding.hu címen jelentsék be!

Kapcsolódó cikkek