Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Örül az új uszodának?

| Munkatársunktól | Városi hírek

Megkérdeztük a soproniakat.

Haller Mikósné:  Természetesen, támogatom a fejlesztést! Annak idején még jómagam is rész vettem a fedett uszoda építésében. Sok szép napot töltöttem el fiatalkoromban a Lövér fürdőben, sokszor munka után is kijártunk oda.


Bozsvári Istvánné: Úgy tudom, versenyeket is lehet majd itt rendezni, ez pedig a városnak is előnyös. Személy szerint én fázós vagyok, így ha tehettem, a Tómalomra vagy a ma már nem létező sport­uszodába jártam.


Árva István:  Emlékszem, amikor általános iskolába jártam, az első óra előtt buszokkal vittek bennünket az uszodába. Jól esett az a mozgás. Örülök annak, hogy Sopronnak lesz egy korszerű uszodája ott, ahol annak idején mi is sokat sportoltunk.


Árva Zsanett:  Ha elkészül az új fedett és a kinti uszoda, akkor a fiatalok, a diákok számára is több lesz a sportolási lehetőség. Az pedig jó dolog, hogy nyaranta is víz mellett lehetnek, úszhatnak és kikapcsolódhatnak.


Kapcsolódó cikkek

Sopron nem felejt

Sopron nem felejt

2018. 12. 19. | Horváth Ferenc

Sopron polgárai a hagyományoknak megfelelően méltó módon emlékeztek az 1921-es népszavazásra. A hűség napján adták át a városi elismeréseket. Az idén dr. Árvay Györgyné vehette át a díszpolgári címet.

Szilveszter a nagyvilágban

Szilveszter a nagyvilágban

2018. 12. 19. | P. Horváth László

A földkerekség minden táján elbúcsúznak az óévtől, ám az már mindenhol eltérő, hogy miként teszik ezt. A világutazó soproni Kiss Róbert Richárdnak olyan szerencséje volt, hogy a világ számos országában szilveszterezhetett.