Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Nemzetközi jóganap az Erzsébet-kertben

| Munkatársunktól | Városi hírek

Idén is népszerű volt a nemzetközi jóganap, valamint a hozzá kapcsolódó indiai kulturális fesztivál az Erzsébet-kertben.

 A programot Wollaston Erika és Jahn Krisztina jógaoktatók szervezték, Sopron önkormányzatának, az Indiai nagykövetségnek és több szponzor támogatásának köszönhetően. – Ezekben a napokban egymásba érnek a jobbnál jobb rendezvények Sopronban – mondta dr. Farkas Ciprián városi tanácsnok a rendezvény megnyitóján. – Meg vagyok róla győződve, hogy ez a mai esemény egy üde színfolt ebben a forgatagban, hiszen a jóga által elérhető elcsendesedés, a test és a lélek harmóniája, valamint az indiai kultúra misztikuma is megtalálta a helyét itt, az Erzsébet-kertben.

Kapcsolódó cikkek

Sopron nem felejt

Sopron nem felejt

2018. 12. 19. | Horváth Ferenc

Sopron polgárai a hagyományoknak megfelelően méltó módon emlékeztek az 1921-es népszavazásra. A hűség napján adták át a városi elismeréseket. Az idén dr. Árvay Györgyné vehette át a díszpolgári címet.

Szilveszter a nagyvilágban

Szilveszter a nagyvilágban

2018. 12. 19. | P. Horváth László

A földkerekség minden táján elbúcsúznak az óévtől, ám az már mindenhol eltérő, hogy miként teszik ezt. A világutazó soproni Kiss Róbert Richárdnak olyan szerencséje volt, hogy a világ számos országában szilveszterezhetett.