Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Nemzetközi jóganap az Erzsébet-kertben

| Munkatársunktól | Városi hírek

Idén is népszerű volt a nemzetközi jóganap, valamint a hozzá kapcsolódó indiai kulturális fesztivál az Erzsébet-kertben.

 A programot Wollaston Erika és Jahn Krisztina jógaoktatók szervezték, Sopron önkormányzatának, az Indiai nagykövetségnek és több szponzor támogatásának köszönhetően. – Ezekben a napokban egymásba érnek a jobbnál jobb rendezvények Sopronban – mondta dr. Farkas Ciprián városi tanácsnok a rendezvény megnyitóján. – Meg vagyok róla győződve, hogy ez a mai esemény egy üde színfolt ebben a forgatagban, hiszen a jóga által elérhető elcsendesedés, a test és a lélek harmóniája, valamint az indiai kultúra misztikuma is megtalálta a helyét itt, az Erzsébet-kertben.

Kapcsolódó cikkek

Ünneplőben a város

Ünneplőben a város

2019. 12. 18. | Munkatársunktól

Közeledik karácsony, a kereszténység fontos ünnepe. Sopron utcái, terei már hetekkel ezelőtt ünneplőbe öltöztek, az adventi koszorún is hamarosan meggyújtják a negyedik gyertyát. A meghitt hangulat ilyenkor nemcsak az épületekbe, hanem az emberi lelkekbe is beköltözik.

 

A nyugalom éve

2019. 12. 18. | Horváth Ferenc jegyzete

„A karácsonyi ünnepkör a megbocsájtás és a megbékülés időszaka is. Ezekben a napokban emelkedjünk felül sérelmeinken, hagyjuk magunk mögött a békétlenséget, s ha sikerül, akkor óvjuk és őrizzük meg a következő évre is!”