Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Nagyszabású megemlékezés forgalomkorlátozással

Nagyszabású megemlékezés forgalomkorlátozással

| Munkatársunktól | Városi hírek

A világtörténelmi jelentőségű Páneurópai Piknik és határáttörés 30. jubileumi évfordulóján nagyszabású ünnepi események lesznek városunkban.

A kulturális, szórakoztató rendezvények mellett, magas szintű nemzetközi találkozó helyszíne lesz belvárosunk 2019. augusztus 19-én, hétfőn.

A rendezvény zavartalan lebonyolítása érdekében a város több érintett utcájában és a történelmi belvárosban is korlátozni fogja a rendőrség a gépjárművek parkolását már a rendezvényt megelőző nap.  

Az érintett ingatlanok tulajdonosai a postaládájukba is kapnak értesítést. Kérjük, hogy figyeljék a közlekedési táblákat, az ideiglenes forgalmi rendet.  

2019. augusztus 19-én reggel 8 és 16 óra között számítani kell a város közlekedésében időszakos korlátozásokra is. 

Sopron város jó hírneve érdekében tett együttműködésüket és erőfeszítésüket köszönjük – áll az önkormányzat közleményében.

Kapcsolódó cikkek

Sopron nem felejt

Sopron nem felejt

2018. 12. 19. | Horváth Ferenc

Sopron polgárai a hagyományoknak megfelelően méltó módon emlékeztek az 1921-es népszavazásra. A hűség napján adták át a városi elismeréseket. Az idén dr. Árvay Györgyné vehette át a díszpolgári címet.

Szilveszter a nagyvilágban

Szilveszter a nagyvilágban

2018. 12. 19. | P. Horváth László

A földkerekség minden táján elbúcsúznak az óévtől, ám az már mindenhol eltérő, hogy miként teszik ezt. A világutazó soproni Kiss Róbert Richárdnak olyan szerencséje volt, hogy a világ számos országában szilveszterezhetett.