Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Mit tervez a nyárra?

| Munkatársunktól | Városi hírek

Megkérdeztük a soproniakat.

Hidegh-Szalay Éva:  Mivel mi, szülők dolgozunk, így a nagyobbik gyermekünk – Roland – nyári táborokba, a kisebbik pedig bölcsődébe megy. De jut idő arra is, hogy együtt legyen a család: elmegyünk nyaralni a Balatonra, illetve Horvátországba.


Fehérdi János:  Nyugdíj mellett is aktív vagyok. A feleségemmel közös hobbink, a méhészet pedig mindig ad elfoglaltságot. Ám egy kis nyaralás is belefér majd, pár napot belföldön, néhányat pedig külföldön töltünk el.


Oláh Rezső: A baráti társasággal közös nyaralásunknak már állandó időpontja van. A Balatonhoz utazunk el, amikor a művészetek völgye fesztivált megrendezik. De a nyár nagyobb részében dolgozni fogok.


Bereczki Julianna: A nyáron itthon maradok Sopronban, legfeljebb egy-egy napra utazom el a környékre. A baráti társasággal rendszeresen összejárunk, a Fidelissima Vegyeskarral pedig készülünk a huszonötödik évfordulóra.


Kapcsolódó cikkek

Sopron nem felejt

Sopron nem felejt

2018. 12. 19. | Horváth Ferenc

Sopron polgárai a hagyományoknak megfelelően méltó módon emlékeztek az 1921-es népszavazásra. A hűség napján adták át a városi elismeréseket. Az idén dr. Árvay Györgyné vehette át a díszpolgári címet.

Szilveszter a nagyvilágban

Szilveszter a nagyvilágban

2018. 12. 19. | P. Horváth László

A földkerekség minden táján elbúcsúznak az óévtől, ám az már mindenhol eltérő, hogy miként teszik ezt. A világutazó soproni Kiss Róbert Richárdnak olyan szerencséje volt, hogy a világ számos országában szilveszterezhetett.