Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Mire számít az idei esztendőben?

| Munkatársunktól | Városi hírek

Megkérdeztük a soproniakat.

Czippán Dániel: Keresett szakmában dolgozom, így sok volt tavaly a munka. Esténként, hétvégente pedig az építkezésen kellett helyt állni. Remélem, az idei nyugalmasabb év lesz, és több idő jut a családra, ránk fér a pihenés.


Czippán Mónika: Gazdag és szép év elé nézünk a párommal, hiszen a kislányunk után februárra várjuk a kisfiúnk megszületését. Már minden a gyerekek körül forog, és mire a kis jövevény megérkezik, rendezett ház fogadja.


Pető Zoltánné:  Az idei se legyen rosszabb, mint amilyen a tavalyi év volt! A 2019-es évvel elégedett voltam, és ennek a folytatását várom 2020-ra is. Remélem, továbbra is szerencsések leszünk a családdal, és jól alakulnak a dolgok a karrierben is.


Wild Róbert: „Az áldás éve” legyen 2020 számomra, ezt jegyeztem fel a noteszomba idénre. Ilyenkor év elején mindig eszembe jut édesanyám mondása is, amely így szól: Akarom és menni fog. Jómagam kérem ehhez a Teremtő közbenjárását. 


Kapcsolódó cikkek

Ünneplőben a város

Ünneplőben a város

2019. 12. 18. | Munkatársunktól

Közeledik karácsony, a kereszténység fontos ünnepe. Sopron utcái, terei már hetekkel ezelőtt ünneplőbe öltöztek, az adventi koszorún is hamarosan meggyújtják a negyedik gyertyát. A meghitt hangulat ilyenkor nemcsak az épületekbe, hanem az emberi lelkekbe is beköltözik.

 

A nyugalom éve

2019. 12. 18. | Horváth Ferenc jegyzete

„A karácsonyi ünnepkör a megbocsájtás és a megbékülés időszaka is. Ezekben a napokban emelkedjünk felül sérelmeinken, hagyjuk magunk mögött a békétlenséget, s ha sikerül, akkor óvjuk és őrizzük meg a következő évre is!”