Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Melyik épület kapja a Winkler-emléktáblát?

| Munkatársunktól | Városi hírek

A Soproni Városszépítő Egyesület a hagyományokhoz híven idén is meghirdeti a versenyt a Winkler-emléktábláért.

A megmérettetésen részt ve­­­het az elmúlt év során műszakilag átadott, de legkésőbb ez év február végéig használatba vett, arra érdemesnek tartott épület.

A Winkler Oszkár emléktábla kitüntető cím elnyerésére május 31-ig bárki javaslatot tehet személyesen vagy postai úton a Soproni Városszépítő Egyesület, 9400 Sopron, Új utca 4. címen (ügyfélfogadási idő minden szerda 9–11 óra között van).

Az ajánlás elektroni­kus levélben is el­­­küld­hető az alábbi e-mail címre: egyesulet@sopronvarosszepito.t-online.hu.

A javaslatnak tartalmaznia kell az épület pontos megnevezését, az épület tervezőjének, illetve az épület tulajdonosának nevét és elérhetőségét.

Kapcsolódó cikkek

Sopron nem felejt

Sopron nem felejt

2018. 12. 19. | Horváth Ferenc

Sopron polgárai a hagyományoknak megfelelően méltó módon emlékeztek az 1921-es népszavazásra. A hűség napján adták át a városi elismeréseket. Az idén dr. Árvay Györgyné vehette át a díszpolgári címet.

Megvalósult fejlesztések

Megvalósult fejlesztések

2018. 12. 19. | Munkatársunktól

A közelmúltban több fontos fejlesztés is befejeződött Sopronban. Megújult a Széchenyi-gimnázium homlokzata, elkészült az elkerülő út 1,3 kilométeres szakasza, megvalósult a belvárosi utcák és terek víziközműveinek felújítása, a burkolatok és a közvilágítás rekonstrukciója.