Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Megújult utakon
Fotó: Filep István

Megújult utakon

| Munkatársunktól | Városi hírek

Teljes szélességében megújult a Király Jenő utca aszfaltburkolata, a parkolók, valamint a járda.

– A másfél milliárd forint keretösszegű út- és járdakorszerűsítési program keretében most egy újabb utca újult meg – mondta dr. Farkas Ciprián polgármester a Király Jenő utcában tartott sajtótájékoztatón. – Az előző, valamint a mostani városvezetés is fontosnak tartja, hogy a Modern Városok Program forrásait felhasználva folyamatosan korszerűsítse a város belső úthálózatát. A munka nem áll meg! 

Barcza Attila, Sopron és térsége országgyűlési képviselője hozzátette: a város vezetése minden olyan lehetőséget megragad, amelynek köszönhetően tovább javul az itt élők életminősége. Ezen útfejlesztés is ilyen.

– Tavaly kikértük a lakók véleményét a legfontosabb fejlesztésekről. Az itt lévő kettő játszótér megszépítése már korábban megtörtént. Az út és a járda felújítására pedig most került sor, amelynek költsége mintegy százhúszmillió forint volt – emelte ki Juhász Adrienn, a körzet önkormányzati képviselője.

Kapcsolódó cikkek

Az M85-ös története

Az M85-ös története

2020. 12. 23. | Munkatársunktól

Több évtizedes álom valósult meg az M85-ös Sopron és Csorna közötti szakaszának elkészültével, mert így már Győrig autóúton utazhatunk, elérve az országos hálózatot. A munkálatok folytatódnak a Sopron-kelet-csomóponttól az országhatárig.