Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Még mindig a rendőrök a nyerők

Még mindig a rendőrök a nyerők

| Munkatársunktól | Városi hírek

Egy soproni kisfiú megható képeslapon kívánt boldog karácsonyt a soproni rendőröknek.

 Mészáros Martin Maximusz már harmadik éve küldi kedves üzenetét. Az első osztályos fiú idén is boldog karácsonyt, erőt, egészséget kívánt a rendőrkapitányság dolgozóinak, továbbá biztosította őket, hogy még mindig a rendőrök a nyerők.

Horváth Péter rendőr törzszászlós és Nagy Csaba rendőr főtörzsőrmester a napokban meglátogatták Martint és megköszönték, hogy idén is gondolt a soproni rendőrökre. A látogatás során Martin az egyik szolgálati autóba is beülhetett, majd a járőrök hasznos baleset-megelőzési ajándékokat adtak át a tiszteletbeli kollégának.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság ezúton is köszöni a képeslapot. Kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánnak Martinnak és családjának!

Kapcsolódó cikkek

Sopron nem felejt

Sopron nem felejt

2018. 12. 19. | Horváth Ferenc

Sopron polgárai a hagyományoknak megfelelően méltó módon emlékeztek az 1921-es népszavazásra. A hűség napján adták át a városi elismeréseket. Az idén dr. Árvay Györgyné vehette át a díszpolgári címet.

Szilveszter a nagyvilágban

Szilveszter a nagyvilágban

2018. 12. 19. | P. Horváth László

A földkerekség minden táján elbúcsúznak az óévtől, ám az már mindenhol eltérő, hogy miként teszik ezt. A világutazó soproni Kiss Róbert Richárdnak olyan szerencséje volt, hogy a világ számos országában szilveszterezhetett.