Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Még mindig a rendőrök a nyerők

Még mindig a rendőrök a nyerők

| Munkatársunktól | Városi hírek

Egy soproni kisfiú megható képeslapon kívánt boldog karácsonyt a soproni rendőröknek.

 Mészáros Martin Maximusz már harmadik éve küldi kedves üzenetét. Az első osztályos fiú idén is boldog karácsonyt, erőt, egészséget kívánt a rendőrkapitányság dolgozóinak, továbbá biztosította őket, hogy még mindig a rendőrök a nyerők.

Horváth Péter rendőr törzszászlós és Nagy Csaba rendőr főtörzsőrmester a napokban meglátogatták Martint és megköszönték, hogy idén is gondolt a soproni rendőrökre. A látogatás során Martin az egyik szolgálati autóba is beülhetett, majd a járőrök hasznos baleset-megelőzési ajándékokat adtak át a tiszteletbeli kollégának.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság ezúton is köszöni a képeslapot. Kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánnak Martinnak és családjának!

Kapcsolódó cikkek

Ünneplőben a város

Ünneplőben a város

2019. 12. 18. | Munkatársunktól

Közeledik karácsony, a kereszténység fontos ünnepe. Sopron utcái, terei már hetekkel ezelőtt ünneplőbe öltöztek, az adventi koszorún is hamarosan meggyújtják a negyedik gyertyát. A meghitt hangulat ilyenkor nemcsak az épületekbe, hanem az emberi lelkekbe is beköltözik.

 
A közösségért dolgozik

A közösségért dolgozik

2019. 12. 18. | P. Horváth László

Harminckilenc éve megszakítás nélkül látja el négy lépcsőház közös képviselői feladatát Kéry Ferenc. Talán ő az egyetlen a városban, aki ilyen hosszú ideje van ebben a „szakmában”, fontos neki, hogy segíthessen az embertársain.