Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Lezárult a koncertsorozat

| Munkatársunktól | Városi hírek

Véget ért a szabadtéri koncertek sora a soproni zenepavilonokban.

 Mint arról újságunkban már beszámoltunk, július 7-től két helyszínen: az Erzsébet-kerti és a Várisi úti zenepavilonban léptek fel az együttesek. A programok népszerűek voltak, átlagosan 250–300 ember érkezett egy-egy koncertre. Az eseménysorozat vasárnap a Juventus Koncert Fúvószenekar fellépésével zárult. A koncerten részt vett dr. Farkas Ciprián városi tanácsnok, aki beszédében kiemelte: a vasárnapi program a Soproni Ünnepi Hetek záróakkordja. Azé a rendezvénysorozaté, amely minden évben Sopron hagyományaihoz méltó kulturális rendezvényekkel örvendezteti meg az itt élőket. A zenepavilonok rendezvényei varázslatos pillanatokat szereztek azoknak, akik kilátogattak a koncertekre. A Soproni Ünnepi Hetek és a zenepaviloni rendezvénysorozat jövőre is várja majd a közönséget. 

Kapcsolódó cikkek

Sopron nem felejt

Sopron nem felejt

2018. 12. 19. | Horváth Ferenc

Sopron polgárai a hagyományoknak megfelelően méltó módon emlékeztek az 1921-es népszavazásra. A hűség napján adták át a városi elismeréseket. Az idén dr. Árvay Györgyné vehette át a díszpolgári címet.

Szilveszter a nagyvilágban

Szilveszter a nagyvilágban

2018. 12. 19. | P. Horváth László

A földkerekség minden táján elbúcsúznak az óévtől, ám az már mindenhol eltérő, hogy miként teszik ezt. A világutazó soproni Kiss Róbert Richárdnak olyan szerencséje volt, hogy a világ számos országában szilveszterezhetett.