Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Látogatási tilalom

| Munkatársunktól | Városi hírek

Részleges látogatási tilalmat rendelt el az influenzafigyelő szolgálat megyei adataira, valamint a lázzal járó légúti betegségek megnövekedett számára hivatkozva a Soproni Gyógyközpont.

A korlátozás február 7-től érvényes, érinti az intézmény szülészet–nőgyógyászati összevont osztályát és újszülött részlegét, a központi aneszteziológiai és intenzív terápiás osztályát, valamint a csecsemő- és gyermekgyógyászati osztályát és koraszülött részlegét, a kardiológia–belgyógyászat összevont osztályát és a gasztroenterológia–belgyógyászat összevont osztályát. A tilalom visszavonásig érvényes. A szakemberek felhívják a figyelmet, hogy lázas betegség esetén senki ne látogassa hozzátartozót, illetve fokozottan tartsa be a személyi higiénés előírásokat!

Kapcsolódó cikkek

A közösségért dolgozik

A közösségért dolgozik

2019. 12. 18. | P. Horváth László

Harminckilenc éve megszakítás nélkül látja el négy lépcsőház közös képviselői feladatát Kéry Ferenc. Talán ő az egyetlen a városban, aki ilyen hosszú ideje van ebben a „szakmában”, fontos neki, hogy segíthessen az embertársain.

Ünneplőben a város

Ünneplőben a város

2019. 12. 18. | Munkatársunktól

Közeledik karácsony, a kereszténység fontos ünnepe. Sopron utcái, terei már hetekkel ezelőtt ünneplőbe öltöztek, az adventi koszorún is hamarosan meggyújtják a negyedik gyertyát. A meghitt hangulat ilyenkor nemcsak az épületekbe, hanem az emberi lelkekbe is beköltözik.