Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

Könyvtári napok

| Munkatársunktól | Városi hírek

Könyvtárak az emberért – felelősség a Földért mottóval tartják meg az idei könyvtári napokat. A soproni Széchenyi István Városi Könyvtárban október hatodikáig lesznek programok.

Október 2-án, szerdán 17 órától Horváth-Szováti György életmód-tanácsadó tart előadást arról, hogy miként csökkenthetjük a szén-dioxid-kibocsátást. Pénteken 10–18 óráig a könyvtár olvasótermében természetfilmeket vetítenek. Másnap, szombaton 10–13 óra között film–zene cserebere lesz. Ezen a napon a lejárt olvasójeggyel rendelkezők, illetve a leendő olvasók ingyenesen iratkozhatnak be. Október 6-án, vasárnap 10–13 óra között tartják a könyves vasárnapot. Ennek keretében ügyes kezek foglalkozást szerveznek, melynek a témája az újrahasznosítás. Fél egykor hirdetik ki az egész héten át tartó zenei totó eredményeit. 

Nagy Csaba és Kurucz Ádám természetfotós „Az erdő kincsei” című kiállítása október 31-ig a könyvtár nyitvatartási idejében látogatható.

A könyvtári napok ideje alatt a késedelmes köteteket díj megfizetése nélkül lehet visszavinni. Bővebb információ: www.szivk.hu.

Kapcsolódó cikkek