Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Kezdődik a parkolóház kivitelezése

Kezdődik a parkolóház kivitelezése

| Munkatársunktól | Városi hírek

Az Árpád utcai parkolóház kivitelezése augusztus 4-én kezdődik. A munkálatok ideje alatt az Árpád utcai parkoló nem vehető igénybe.

„A soproniak kérésének megfelelően és Magyarország Kormányának támogatásával 2020. augusztus 4-én megkezdjük az Árpád utcai parkolóház kivitelezési munkáit. A kivitelezés időtartama alatt az Árpád utcai parkoló nem vehető igénybe, ennek érdekében kérjük, hogy 2020. augusztus 2-án, vasárnap 24:00-tól hagyják szabadon a parkoló területét. Kérjük a lakosság türelmét és együttműködését”- olvasható dr. Sárvári Szabolcs jegyző tájékoztatójában.

Felhívták a figyelmet arra is, hogy a parkolóház várhatóan 2021 szeptemberére készül el.

Kapcsolódó cikkek

Ünneplőben a város

Ünneplőben a város

2019. 12. 18. | Munkatársunktól

Közeledik karácsony, a kereszténység fontos ünnepe. Sopron utcái, terei már hetekkel ezelőtt ünneplőbe öltöztek, az adventi koszorún is hamarosan meggyújtják a negyedik gyertyát. A meghitt hangulat ilyenkor nemcsak az épületekbe, hanem az emberi lelkekbe is beköltözik.

 

A nyugalom éve

2019. 12. 18. | Horváth Ferenc jegyzete

„A karácsonyi ünnepkör a megbocsájtás és a megbékülés időszaka is. Ezekben a napokban emelkedjünk felül sérelmeinken, hagyjuk magunk mögött a békétlenséget, s ha sikerül, akkor óvjuk és őrizzük meg a következő évre is!”