Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Kamarai támogatás
Fotó: Griechisch Tamás

Kamarai támogatás

| Munkatársunktól | Városi hírek

A Soproni Kereskedelmi és Iparkamara nevében Horváth Vilmos elnök (j) és Tóth Kálmán alelnök (b) támogatást adott át Nagy Nikolett részére.

A kamara így járul hozzá a tavaly Kazanban megrendezett Wordskills szakmák világversenyén kiválósági érmet szerzett fodrász felkészüléséhez. Nikolett már javában gyakorol a következő nemzetközi megmérettetésére, a Szakmák Európa-bajnokságára. Jól jött számára az anyagi támogatás, hiszen az ilyen típusú versenyekre extrém hajkoronákkal kell készülni, ehhez pedig egyedi eszközök szükségesek. Az átadásra Nikolettát a felkészítője, Veress Győri Sándor is elkísérte. 

Kapcsolódó cikkek

A közösségért dolgozik

A közösségért dolgozik

2019. 12. 18. | P. Horváth László

Harminckilenc éve megszakítás nélkül látja el négy lépcsőház közös képviselői feladatát Kéry Ferenc. Talán ő az egyetlen a városban, aki ilyen hosszú ideje van ebben a „szakmában”, fontos neki, hogy segíthessen az embertársain.

Ünneplőben a város

Ünneplőben a város

2019. 12. 18. | Munkatársunktól

Közeledik karácsony, a kereszténység fontos ünnepe. Sopron utcái, terei már hetekkel ezelőtt ünneplőbe öltöztek, az adventi koszorún is hamarosan meggyújtják a negyedik gyertyát. A meghitt hangulat ilyenkor nemcsak az épületekbe, hanem az emberi lelkekbe is beköltözik.