Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Jutalom a kosárlabdacsapatnak

| Munkatársunktól | Városi hírek

Rendkívüli közgyűlést tartott az elmúlt héten a soproni képviselő-testület.

Mivel a Sopron Basket megnyerte a magyar bajnokságot, ezért a képviselők úgy döntöttek, hogy hétmillió forint támogatásban részesítik a csapatot. A klub vezetőségét az ülésen dr. Fodor Tamás polgármester és dr. Simon István alpolgármester köszöntötte. A következő előterjesztés a kulturális, valamint szociális feladatot ellátó alapítványok támogatásáról szólt. A képviselők megszavazták a STKH Sopron és Térsége Környezetvédelmi és Hulladékgazdálkodási Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság soron következő taggyűlésén lévő napirendi pontokat is.

Végezetül arról döntöttek, hogy visszavonják a Deák téren található, 267 négyzetméter alapterületű multifunkcionális épület hasznosítására korábban kiírt pályázatot.

Kapcsolódó cikkek

Sopron nem felejt

Sopron nem felejt

2018. 12. 19. | Horváth Ferenc

Sopron polgárai a hagyományoknak megfelelően méltó módon emlékeztek az 1921-es népszavazásra. A hűség napján adták át a városi elismeréseket. Az idén dr. Árvay Györgyné vehette át a díszpolgári címet.

Szilveszter a nagyvilágban

Szilveszter a nagyvilágban

2018. 12. 19. | P. Horváth László

A földkerekség minden táján elbúcsúznak az óévtől, ám az már mindenhol eltérő, hogy miként teszik ezt. A világutazó soproni Kiss Róbert Richárdnak olyan szerencséje volt, hogy a világ számos országában szilveszterezhetett.