Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Jubiláló dolgozókat köszöntöttek a Soproni Szociális Intézményben
Kiss Ottóné, Bruckner Zsuzsanna, Lágler Andrea, valamint Palotai Rita és Péli Nikoletta. Fotó: Griechisch Tamás

Jubiláló dolgozókat köszöntöttek a Soproni Szociális Intézményben

| sopronmedia.hu | Városi hírek

25, 30 és 40 éves közalkalmazotti jogviszonyuk alkalmából köszöntötték a Soproni Szociális Intézmény három dolgozóját hétfőn. A jubiláló munkatársak jutalmat vehettek át.

– A közszféra egyik pozitív sajátossága, hogy dolgozóit 25, 30, és 40 év közalkalmazotti jogviszonyban töltött idő után jubileumi jutalom illeti meg. Ezen jeles alkalomból gyűltünk össze, hogy ünnepeljünk kivételes munkatársainkat – mondta köszöntőjében Péli Nikoletta, a Soproni Szociális Intézmény igazgatója, majd Kölcsey Ferenc szavait idézve méltatta a jubilálókat: „Nem önmagadért vagy, hanem a közösségért.” Ők hosszú ideje, 25, 30 és 40 éve tesznek rendkívüli szolgálatot a közért, a jövőnkért, mert idősekkel, gyermekekkel, szülőkkel foglalkoznak; segítik, támogatják őket nap mint nap áldozatos munkával. Sokat nyújtottak, példaként járnak előttünk, és szeretnénk, ha ugyanilyen odaadással folytatnák munkájukat még hosszú ideig. Köszönjük elhivatottságukat, a Soproni Szociális Intézmény és a város nevében gratulálunk nekik! – tette hozzá a vezető.

A jubiláló munkatársak:

Kiss Ottóné gondozó 40 éves jubileumi jutalmat vehetett át. 

Bruckner Zsuzsanna védőnő, 30 éves jubileumi jutalmat vehetett át. 

Lágler Andrea védőnő 25 éves jubileumi jutalmat vehetett át. 

Kiss Ottóné 40. jubileuma alkalmából a SopronMédia kérdésére elmondta, a hivatása legnagyobb szépsége, hogy önzetlenül segíthet másokon, legyen szó az idős gondozásról, vagy házi segítségnyújtásról, vagy akár a gyermekekkel való foglalkozásról. A kitüntetett két és fél éve gondozó a „Ciklámen” Idősek Klubjában, korábban a házi segítségnyújtásban tevékenykedett és kórházban is dolgozott, pályáját még a gyermekszanatóriumban kezdte.


Kapcsolódó cikkek

Ünneplőben a város

Ünneplőben a város

2019. 12. 18. | Munkatársunktól

Közeledik karácsony, a kereszténység fontos ünnepe. Sopron utcái, terei már hetekkel ezelőtt ünneplőbe öltöztek, az adventi koszorún is hamarosan meggyújtják a negyedik gyertyát. A meghitt hangulat ilyenkor nemcsak az épületekbe, hanem az emberi lelkekbe is beköltözik.

 

A nyugalom éve

2019. 12. 18. | Horváth Ferenc jegyzete

„A karácsonyi ünnepkör a megbocsájtás és a megbékülés időszaka is. Ezekben a napokban emelkedjünk felül sérelmeinken, hagyjuk magunk mögött a békétlenséget, s ha sikerül, akkor óvjuk és őrizzük meg a következő évre is!”