Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Jótékony ételosztás

| Munkatársunktól | Városi hírek

Összesen 15 szombati napon szerveznek jótékony ételosztást Sopronban.

December 8., 15., 22., 29., január 5., 12., 19., 26., február 2., 9., 16., 23., március 2., 9., 16-án 13 órától a Kristály üzletház földszintjén várják a rászorulókat. A Soproni BOKOR Közösségek és az Alternatívák Alapítvány kezdeményezéséhez városunk összes katolikus plébániája, a domonkos rendház, a fertőrákosi plébánia, az evangélikus és református egyházközségek, a Bárka Baptista Gyülekezet, a Soproni Evangéliumi Gyülekezet, a Hit Gyülekezete, a GYSEV Zrt., a Rotary Klub Sopron, az Európai Borlovagrend Soproni Legátusa, a Lions Klub Sopron, a „Segítség a Mosolyodért” Közhasznú Alapítvány, a Házas Hétvége Közösség helyi csoportja, a Tarokk Baráti Kör, valamint Márton Attila (Florida), Kriszton László és Németh Róbert magánszemélyek is csatlakoztak. Fontos, hogy az idei télen a hajléktalanellátó rendszer kliensei a hétvégi napokon is a nappali melegedőben (Magyar utca 22.) kapnak meleg ebédet.

Kapcsolódó cikkek

Sopron nem felejt

Sopron nem felejt

2018. 12. 19. | Horváth Ferenc

Sopron polgárai a hagyományoknak megfelelően méltó módon emlékeztek az 1921-es népszavazásra. A hűség napján adták át a városi elismeréseket. Az idén dr. Árvay Györgyné vehette át a díszpolgári címet.

Szilveszter a nagyvilágban

Szilveszter a nagyvilágban

2018. 12. 19. | P. Horváth László

A földkerekség minden táján elbúcsúznak az óévtől, ám az már mindenhol eltérő, hogy miként teszik ezt. A világutazó soproni Kiss Róbert Richárdnak olyan szerencséje volt, hogy a világ számos országában szilveszterezhetett.