Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap   www.sopronitema.hu

Jótékony bálozók

| Városi hírek

Több mint hárommillió forint értékű adomány gyűlt össze a Rotary Club Sopron múlt heti bálján.

A jótékonysági rendezvény belépőjegyeiből, a tombolából, valamint a borárverséből befolyt összeget életmentő berendezések vásárlására fordítják. Ezeket a készülékeket a Fertő-parti kerékpárút mellett helyezik el. A készülékek kihelyezését követően a karbantartást is vállalják, illetve a környéken lakókat felkészítik a gép használatára. 

Az eseményen részt vett Barcza Attila, Sopron és térsége országgyűlési képviselője, valamint dr. Farkas Ciprián polgármester is. Molnár Tibor, a Rotary Club Sopron elnöke elmondta: a mulatságon fellépett a Blue Café Band, a nyitótáncot a Sopron Balett művészei mutatták be, de Bereczki Zoltán gálaműsorát is meghallgathatták a résztvevők.

A hétvégén volt egy másik, rangos bál is: a GYIK Rendezvényházban tartották a 30. német nemzetiségi bált. A felajánlásokat a Soproni Német Nemzetiségi Általános Iskola támogatására fordították.

Kapcsolódó cikkek

A közösségért dolgozik

A közösségért dolgozik

2019. 12. 18. | P. Horváth László

Harminckilenc éve megszakítás nélkül látja el négy lépcsőház közös képviselői feladatát Kéry Ferenc. Talán ő az egyetlen a városban, aki ilyen hosszú ideje van ebben a „szakmában”, fontos neki, hogy segíthessen az embertársain.

Ünneplőben a város

Ünneplőben a város

2019. 12. 18. | Munkatársunktól

Közeledik karácsony, a kereszténység fontos ünnepe. Sopron utcái, terei már hetekkel ezelőtt ünneplőbe öltöztek, az adventi koszorún is hamarosan meggyújtják a negyedik gyertyát. A meghitt hangulat ilyenkor nemcsak az épületekbe, hanem az emberi lelkekbe is beköltözik.