Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  

Itthon vagy külföldön nyaral az idén?

| Munkatársunktól | Városi hírek

Megkérdeztük a soproniakat.

Kovacsicsné Nagy Marietta: Szinte minden korlátozást visszavontak, és egyre szabadabban lehet élni, de nem szabad elfejteni, hogy tavasszal milyen komoly helyzetet okozott a koronavírus. A saját egészségünk érdekében idén lemondtuk a nyaralást, itthon maradunk.

Lajtai Brigitta:  Nyaralás ügyben idén csak a belföld jöhet szóba. Ez szerintem biztonságosabb lehetőség, mintha külföldre utaznának. Az is fontos szempont, hogy ha bajba jutunk (bár ez soha ne forduljon elő!), Magyarországon gyorsabban tudunk segítséget kérni.

Balogh Gábor: Azt hiszem, az elmúlt hetek, hónapok történései mindenkiből sok erőt kivettek, éppen ezért fontos, hogy kikapcsolódjunk a nyáron. Egy-egy hétvégi wellness-nyaralást terveztünk, a programba belefér majd a túrázás is. Többször utazunk el, de rövidebb időre.

Czákler Katalin:  A családdal, a férjemmel és két gyermekemmel egy rövid belföldi nyaralást tervezünk. Szerencsére mi családi házban élünk, ahol nagy a kert, így sokat lehet játszani, pancsolni a medencében. Mindenképpen kell kicsit pihenni, kell az erő az őszi iskolakezdéshez.

Kapcsolódó cikkek