Soproni Téma

Ingyenes közösségi hetilap  
Ipartestületi küldöttgyűlés

Ipartestületi küldöttgyűlés

| Városi hírek

Elfogadták a tavalyi beszámolót, az idei költségvetést, valamint döntöttek elismerések átadásáról is a Sopron és Vidéke Ipartestület legutóbbi küldöttgyűlésén.

Múlt héten gyűltek össze az ipartestület vezetői, valamint tagjai – elsőként az éves munkáról számoltak be, megszavazták az idei költségvetést és programokat, valamint elfogadták a felügyelőbizottság beszámolóját is.

A rendezvényen részt vett dr. Farkas Ciprián. A polgármester méltatta az ipartestület munkáját, valamint az iparosok fontos szerepéről is beszélt. Mint arról már írtunk, aktív a kapcsolat az ipartestület és a városvezetés között, több önkormányzati bizottság munkájában részt vesznek a tagok.

A gyűlésen dr. Farkas Ciprián polgármesteri elismerő oklevelet adott át Molnár Alajosnak, az ipartestület alelnökének, ezzel is megköszönve sokéves, aktív munkáját. Giczi Zsolt építész aranykoszorús mester oklevelet kapott az ipartestülettől, Marton Ferenc fia pedig átvette édesapja posztomusz kitüntetését – még halála előtt döntöttek arról, hogy Marton Ferenc az ipartestület örökös tagja lesz.

Az ülésen a felügyelőbizottság elnökének választották Horváth Lajos villanyszerelő mestert, valamint beszámoltak arról is, hogy sikerrel lezárult a szárazépítő-tanfolyam, amelyet körülbelül negyvenen végeztek el. A következő képzést már szervezik – ezt is a Soproni Szakképzési Centrummal közösen – a hő- és hangszigetelőknek.

Tekintse meg kvízünket!

Kapcsolódó cikkek